Live2Lead este un eveniment internațional anual de leadership cu lideri de talie mondială. A fost creat pentru a-ți împărtăși principiile de leadership și tehnicile de dezvoltare personală necesare pentru a putea să SCHIMBI LUMEA!

* Evenimentul este tradus integral in limba romana


Un eveniment de o zi pentru a investi în cea mai mare recompensă pentru tine

Cunoaște vorbitorii de anul acestaInapoi la eveniment

John C. Maxwell

John C. Maxwell

Expertul numărul 1 în leadership, Scriitor de best-seller-uri

John C. Maxwell este scriitorul numărul 1 de best-seller-uri conform New York Times, un coach și un vorbitor care a vândut peste 30 de milioane de cărți, a fost numit liderul numărul 1 în afaceri de către American Management Association® (Asociația Americană de Management), precum și cel mai influent expert în leadership de către revistele Business Insider și Inc. Dr. Maxwell a primit premiul Horatio Alger, precum și Premiul Maica Tereza pentru Pace Globală și Leadership din partea Luminary Leadership Network, Organizațiile sale - The John Maxwell Enterprise, The John Maxwell Team, EQUIP și John Maxwell Leadership Foundation - au instruit milioane de lideri din fiecare țară a lumii.

Jeff Henderson

Scriitor, antreprenor, comunicator și lider în afaceri

Jeff Henderson a fost numit de revista Forbes drept unul dintre cei 20 de vorbitori de neratat și a devenit o voce de încredere pentru companii și organizații non-profit.  Experiența din cariera sa inspiră grupuri și indivizi și le oferă strategii tangibile pentru a-i ajuta să se dezvolte. Scopul final al lui Jeff este să ajute organizațiile să-și construiască un nume bun, unde să prospere atât scopul, cât și profitul. Pentru cartea sa best-seller, „Know what you’re FOR” (Cunoaște PENTRU ce ești), a lansat o mișcare mondială și a devenit un punct principal pentru multe companii. Jeff a lucrat pentru organizații extrem de cunoscute, cum ar fi Atlanta Braves, Callaway Gardens, Chick-fil-A, și North Point Ministries, una dintre cele mai mari biserici din America. În timp ce era acolo, Jeff a condus trei biserici timp de peste 17 ani și a ajutat la lansarea North Point Online, una dintre cele mai mari biserici din lume. 

Jeff Henderson
Jamie Kern Lima

Jamie Kern Lima

Scriitoare de best-seller-uri desemnată de New York Times și fondatoarea IT Cosmetics

Jamie Kern Lima este o scriitoare de pe lista scriitorilor de best-seller-uri a New York Times și fondatoarea IT Cosmetics, o companie înființată în apartamentul ei, pe care a dezvoltat-o în cea mai mare marcă de cosmetice de lux din țară. A vândut compania către L’Oréal pe suma de un miliard de dolari și a devenit prima femeie CEO a mărcii din istoria sa de peste 100 de ani. Dragostea față de clienții săi, precum și autenticitatea sa remarcabilă și încrederea în propriile puteri au pus-o pe lista celor mai bogate femei auto-realizate din America, întocmită de revista Forbes. Este scriitoarea unei noi cărți, intitulate „Believe IT: How to Go From Underestimated to Unstoppable” (Crede: cum să ajungi de la subestimată la de neoprit), care a ajuns instant pe lista de best-seller-uri a New York Times, USA Today, pe locul 1 în lista de best-seller-uri a Wall Street Journal, respectiv Amazon, Publisher's Weekly și Barnes & Noble. Are doi copii și este o investitoare activă, vorbitoare și lider ideologic pasionat de inspirarea și promovarea femeilor. De asemenea, este o filantroapă activă, care a donat peste 40 de milioane de dolari în produse și fonduri pentru a ajuta femeile să facă față cu încredere efectelor cancerului. Toate încasările provenite din vânzarea cărții „Believe IT” sunt donate către fundațiile „Feeding America” și „Together Rising”.

Valorie Burton

Scriitor, antreprenor, comunicator și lider în afaceri

Valorie Burton este life strategist și vorbitoare internațională, precum și CEO al Institutului de Coaching și Psihologie Pozitivă (CaPP). Mesajul ei capabil de a schimba vieți se bazează foarte mult pe cercetările din domeniul psihologiei pozitive aplicate - care studiază ceea ce se întâmplă cu noi atunci când totul merge bine. Compania ei oferă coaching, formare în domeniul coachingului și formare pe subiectul rezistenței emoționale și a servit clienți în toate cele 50 de state din SUA, precum și în 24 de țări de pe șase continente. Din 1999, a scris 13 cărți traduse în mai multe limbi, inclusiv „Let Go of the Guilt” (Debarasează-te de vină), „It's About Time” (Este timpul!) și „Successful Women Think Differently” (Femeile de succes gândesc diferit). A apărut în mod regulat la emisiunea TODAY Show, CNN, Dr. Oz și în revista Essence și a vorbit în fața a sute de organizații din jurul lumii. A fost desemnată drept una dintre cele mai bune 60 vorbitoare motivaționale din America și unul dintre cei mai buni 100 de lideri ideologici din domeniul dezvoltării personale.

Valorie Burton
Ed Mylett

Ed Mylett

Expertul numărul 1 în leadership, Scriitor de best-seller-uri

Ed a decis de la o vârstă fragedă că din moment ce trebuie să lucreze în viață, mai bine lucrează pentru el și își creează singur posibilitățile. A realizat imediat că nu voia să-și petreacă întreaga viață lucrând pentru afacerea și visul altcuiva. În prezent, Ed este unul dintre cei mai importanți lideri de afaceri, un expert în obținerea unor performanțe de top și un vorbitor motivațional de talie mondială. Este pasionat de mentorare și coaching cu privire la ceea ce este necesar pentru a deveni un campion în orice domeniu al vieții. Este un scriitor de best-seller-uri, gazda podcast-ului „Max Out Your Life” și vorbește peste tot în lume.

Joel Manby

CEO cu peste 25 de ani de experiență în diverse industrii, scriitor

Cu peste 25 de ani experiență în calitate de CEO al unor corporații importante din multiple industrii, Joel ajută directorii generali și consiliile de administrație în sporirea performanțelor organizațiilor și culturii lor, printr-un set de procese și instrumente testate și demonstrate. În trecut, Joel a fost Președinte, CEO și Director la SeaWorld Parks and Entertainment. A preluat rolul atunci când SeaWorld a fost în mijlocul unei crize care a diminuat considerabil vânzările și profitul. Joel a restaurat viziunea SeaWorld, precum și experiența vizitatorilor, reușind să redreseze vânzările și fluxul financiar, îmbunătățind în același timp cultura, implicarea angajaților și scorurile de satisfacție a clienților. Timp de peste un deceniu, a servit drept Președinte și CEO al Herschend Family Enterprises, care deține mărci respectate pe plan internațional, precum Harlem Globetrotters și Dolly Parton's Dollywood Parks and Resorts. În tot acest timp, a creat cele 7 comportamente ale verbului „a iubi”, care defineau cultura grijulie de la Herschend și au devenit o sursă de inspirație pentru cartea sa. Înainte de Herschend, Joel a petrecut 20 de ani în industria auto și a ocupat postul de CEO al Saab Automobile în timpul revoluționării mărcii Saab în Statele Unite ale Americii. Joel a scris cartea „Love Works. Seven Timeless Principles for Effective Leaders” (Iubirea funcționează. Șapte principii atemporale pentru liderii eficienți) care descrie cum să integrăm verbul „a iubi” în ethosul și filosofia de leadership a oricărei organizații. Cartea „Love Works” s-a vândut în peste 100.000 de exemplare.

Joel Manby
Don Yaeger

Don Yaeger

Vorbitor internațional, editor la publicația sportivă Sports Illustrated și scriitor de best-seller-uri

Don Yaeger este un vorbitor motivațional apreciat pe plan național, editor asociat al Sports Illustrated, gazda podcast-ului „Corporate Competitor” și scriitorul a peste 30 de cărți, dintre care 11 au devenit best-seller-uri pe lista New York Times. Și-a început cariera la San Antonio Light din Texas și a mai lucrat și la Dallas Morning News și Florida Times-Union din Jacksonville înainte de a ajunge să lucreze pentru Sports Illustrated. În calitate de scriitor, Don a scris cărți cu adevărate legende ale sportului, printre care: fundașul Walter Payton, antrenorul de baschet de la UCLA, John Wooden, legendele baseball-ului, John Smoltz și Tug McGraw, precum și vedetele fotbalului Warrick Dunn și Michael Oher. A făcut echipă cu prezentatorul de știri Fox News, Brian Kilmeade, pentru a scrie best-seller-ul din 2013, „George Washington’s Secret Six”, o analiză a cercului de spionaj care a ajutat la câștigarea Războiului de Independență, iar apoi în 2015, pentru cartea „Thomas Jefferson and the Tripoli Pirates: The Forgotten War that Changed American History” și în 2017, pentru cartea „Andrew Jackson and the Miracle of New Orleans: The Battle that Shaped America’s Destiny.”

Tim Elmore

Scriitor, expert în leadership și vorbitor, fondator al Growing Leaders

Pasiunea lui Tim Elmore pentru dezvoltarea liderilor a început în 1983, când a lucrat cu și a fost mentorat de scriitorul de best-seller-uri, Dr. John C. Maxwell. De atunci, s-a lansat în calitate de autor, expert în leadership și vorbitor care a format peste 500.000 de lideri din sute de organizații din toată lumea. Este fondatorul și CEO-ul Growing Leaders, o echipă non-profit care dotează studenții și tinerii profesioniști din jurul lumii cu resursele necesare pentru a deveni lideri dătători de viață. În cei peste 40 de ani de predare, Tim s-a consultat cu lideri de top din afaceri, mediul academic și sport. A consiliat corporații precum Chick-fil-A, Cox Communications, Home Depot, Cici's Pizza, Delta Global, Coca-Cola Consolidated și multe altele. A vorbit la universități de top, precum Stanford, Texas, Duke, Ohio State, Georgia Tech, U.C. Berkeley și multe altele. A susținut prezentări în fața unor directori executivi și sportivi de talie mondială, de la Kansas City Royals, New York Giants, Houston Rockets și San Francisco Giants.

Tim Elmore
Alan Mullaly

Alan Mullaly

Fost Director Executiv al Boeing Commercial Airplanes și Ford Motor Company

Alan Mulally a fost președinte și director executiv al Ford Motor Company și membru al consiliului de administrație al Ford în perioada 2006-2014. Mulally a dus la transformarea Ford într-una dintre cele mai importante companii de automobile din lume și marca numărul 1 de automobile din Statele Unite.

Angela Ahrendts

Fost vicepreședinte Apple, Director Executiv pe lista „Forbes Top 100”

Angela Ahrendts a fost vicepreședinte senior al Apple Retail din Cupertino, California. În cei cinci ani acolo, a integrat afacerile fizice și digitale ale Apple pentru a crea o călătorie a clientului mai plăcută pentru cei peste un miliard de vizitatori pe an. Sub conducerea ei, a reproiectat magazinele, a reimaginat experiența clientului și a schimbat rolurile a 70.000 de angajați la nivel global.
Angela s-a mutat la Londra pentru a se alătura Burberry în 2006, unde a ocupat funcția de director general timp de aproape nouă ani. A condus compania printr-o perioadă de creștere fenomenală la nivel mondial, repoziționând Burberry ca brand de lux pe plan global. Stilul ei de conducere se concentrează pe cultură, valori și energie pozitivă, iar asta a dus la triplarea afacerii și mărirea de patru ori a prețului acțiunilor.
Înainte de Burberry, Angela a petrecut 25 de ani în New York ca vicepreședinte executiv la Liz Claiborne Inc. și mai devreme în cariera sa, a ocupat funcția de președinte al Donna Karan International.
Angela a fost recunoscută constant de Forbes, Fortune și BBC ca deținătoare e unui loc în Top 100 Global Executive. În prezent, este membru în Consiliul de Administrație al Ralph Lauren Corp. și Airbnb, și un membru Well în cadrul organizației non-profit Charity: Water.

Angela Ahrendts


Inapoi la eveniment

Pentru informatii suplimentare ne puteti gasi la:
Tel: 0734.305.751
Email: asistent@johnmaxwellteam.ro